dimarts, 20 de setembre de 2011

RECORDEU! Fins el 27 de setembre a:

CASA SOLER I PALET
TERESA LLORDÉS, Mares
En el marc d'ART TERRASSA 2011Des de la pròpia experiència personal i mitjançant el retrat, Teresa Llordés treballa l'expressió emocional del volum de l'embaràs. Al mateix temps, experimenta formalment amb el cos, amb les formes plenes de la dona gestant, per tal de recrear un univers mental de sensacions que omplen les futures mares, que tradueixen munts d'expectatives.

Treballa psicològicament el moment del part i la posterior relació entre mare i fill, des de la metàfora; mitjançant la representació d'un nino-bebè. Es tracta d'una petita criatura-idea amb la qual juga per tal de mostrar les emocions i situacions tant positives com negatives, tensions i distensions, que provoca en l'univers interior de la dona el fet de tenir fills.

Teresa Llordés tanca el cercle amb el retrat d'aquelles dones que un dia van ser mares, des d'una posició distant en el temps que ens apropa a l'experiència viscuda al llarg dels anys. Una experiència que impregna expressions i que pot entreveure's més enllà de la mirada.

Trobareu més informació sobre l'artista a: http://www.fotoafoto.com/?sz=1024,768,1057,670Visita guiada a la Casa Soler i Palet, 
17 de setembre de 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada