dilluns, 18 de novembre del 2013

Propera visita guiada, dissabte 23 de Novembre

Dia: Dissabte 23 de Novembre
Hora: 19h
Punt de trobada: Sala Muncunill
Organitza: Ajuntament de Terrassa-Cultura-Arts Visuals
Activitat gratuïta
Confirmeu la vostra assistència a: apropartjcr@gmail.com




SALA MUNCUNILL
Carles Bros: Impressions de la Xina

Del 9 de Novembre  al 8 de Desembre del 2013.



Crales Bros (Terrassa, 1956) ha realitzat noranta exposicions individuals per diferents països d'Europa i Àsia. Després dels seus estudis acadèmics, evoluciona cap a la pintura moderna, contemporània i més personal. El seu treball actual, realitzat amb tècniques mixtes, es basa en el color, el gest enèrgic i la llum mediterrània. Treballa en temes monogràfics com les exposicions, El retorn del Senegal, Els 24 Capricci de Paganini, L'Art de la tranyina o l'exposició Impressions de la Xina, exposada per primer cop al Beijing Art Museum.


Trobareu més informació a: Carles Bros


ESPAIDOS 
(Sala Muncunill)

Terrassa Comissariat 2013 
FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer

 
L'exposició FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer, comissariada per Iván Mejía, forma part del projecte guanyador de la quarta convocatòria pública Terrassa Comissariat, que pren forma en la programació de l’EspaiDos durant el 2013.

El cicle d'exposicions vinculades a aquest comissariat presentarà projectes al voltant de la idea de com la crisi financera internacional s'accentua per esdevenir una mena de neocolonialisme financer. FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer proposa elaborar, des de diverses coordenades, una cartografia d'aquest neocolonialisme.

Aníbal Parada
  • ¿Qué vas a plantar en este campo?
    Del 26 de Setembre a l'1 de desembre del 2013

Des de la crisi del 2008 el món de les finances ha vist en l'agricultura un nou mercat. Aquest interès sobtat dels inversors i especuladors per la terra, ve donat perquè han vist que amb aquesta mena d'inversió no tenen cap risc de fallida. Aníbal Parada afronta aquest problema però evitant-ne la denúncia o la il.lustració. En canvi, l'artista hi pren partit en el fragment, en els plecs, en l'àmbit personal.


Trobareu més informació a: Aníbal Parada


Javier Gascón
(Terrassa, 1972)
  • Manos arriba. Esto es un contrato.
    Del 2 de febrer del 2013 al 19 de gener del 2014
Documental realitzat pel Terrassenc Javier Gascón en el qual es recullen els abusos que ha comés la banca espanyola durant l'última dècada. El documental analitza els efectes desastrosos que han tingut per a milers de famílies i empreses en l'Estat espanyol l'adquisició de productes financers com per exemple els swap i els preferents. Aquest documental també exposa com la venda d'aquests productes financers d'alt risc han estat comercialitzats amb el consentiment dels organismes reguladors i la connivència o incompetència política.

Trobareu més informació a: Manos arriba. Esto es un contrato.





 CASA SOLER I PALET


Somiatruites
 Pol Serra & Montse Rubio

Del 19 d'octubre al 25 de novembre del 2013


Somiatruites  presenta el treball realitzat en colaboració pels il.lustradors Pol Serra i Montse Rubio. Segons els artistes "aquesta exposició és un petit quadern il.lustrat amb algunes de les aventures, en què tota mena de criatures i plantes màgiques tenen cabuda".

 
Trobareu més informació a: Pol Serra // Montse Rubio


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada