dimarts, 14 de febrer del 2012

2 VISITES GUIADES AQUEST MES DE FEBRER.

1. Dia: Divendres 17 de febrer
Hora: 19h
Punt de trobada: Sala Muncunill
Organitza: Ajuntament de Terrassa-Cultura-Arts Visuals
Activitat gratuïta
Confirmeu la vostra assistència a: apropartjcr@gmail.com



2. Dia: Dissabte 25 de febrer
Hora: 19h
Punt de trobada: Sala Muncunill
Organitza: Ajuntament de Terrassa-Cultura-Arts Visuals
Activitat gratuïta
Confirmeu la vostra assistència a: apropartjcr@gmail.com


SALA MUNCUNILL

Nova Avantguarda. Fotografia catalana dels anys 50 i 60.
Del 4 de febrer al 1 d'abril de 2012.

Organitzada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través de la Direcció General de Cooperació Cultural, i comissariada per Pepe Font de Mora, l’exposició traça un recorregut per la fotografia catalana dels anys 50 i 60 a través de les obres de nou dels autors més representatius d’aquest període. Així, són presents a la mostra fotografies de Francesc Català-Roca, precursor del nou moviment que tindria lloc a la fotografia catalana; l’eix central del moviment es troba representat per autors com Josep Maria Casademont, Ricard Terré, Xavier Miserachs i Ramon Masats; a més, són presents obres d’extraordinari valor com les d’Oriol Maspons, Toni Catany, Joan Colom i Leopoldo Pomés.

Les fotografies que formen part de la mostra procedeixen de la Col·lecció de la Fundació Foto Colectania, que ha produït l’exposició per incloure-la dins del programa Cultura en Gira.





Cultura en Gira compta amb la cooperació dels ajuntaments que programen les exposicions en els centres d’art i sales d’exposicions municipals per assolir aquestes fites.


Trobareu més informació a: http://www20.gencat.cat/docs/CulturaDepartament/DGCC/Serveis/Cultura%20en%20Gira/Circuits%20espec%C3%ADfics/Arts%20Visuals/Materials%20d'arts%20visuals/Nova%20Avantguarda/Cataleg_Nova_Avantguarda.pdf


ESPAIDOS (Sala Muncunill)

Qüestió de Disciplina. Interfèrencies 11.
Exercici 1: Oracle
Cicle a càrrec del comissari Àlex Brahim.
Exposició a càrrec d'Anna Taratiel i Ricardo Trigo.
Del 21 de gener al 4 de març de 2012.

La 9a edició del cicle anual Interferències pren el nom de “Qüestió de disciplina” i gira al voltant del concepte de disciplina vist des d’una doble accepció: d’una banda, com a metodologia o estructura abstracta per assolir uns objectius concrets i que es formalitza segons cada context d’aplicació, i de l’altra, com les diferents tècniques i suports d’ús en la formalització de productes artístics.







Anna Taratiel i Ricardo Trigo. Instal·lació i vídeo.

Un procés obert i fragmentari a l’entorn de l’ambivalent relació de voluntat i rebuig que tenim amb la disciplina i que combina el rigor, la intuïció, el saber fer, la convicció i el simulacre.


El cicle proposa un exercici progressiu per abordar aquestes nocions a través de dues exposicions en què dialoguen l’obra de dos artistes. El recorregut el complementen una sèrie d’actes en directe per a les inauguracions, així com un esdeveniment de clausura amb una acció artística i el lliurament d’un “souvenir disciplinari”. 

Trobareu més informació a: http://taratiel.com/ ; http://www.ricardotrigo.net/ i http://dibina.net/ (Alex Brahim).


CASA SOLER I PALET


Pels Camps d'or. Miquel Llonch.
De l'11 al 29 de febrer de 2012.
En el marc d'ART TERRASSA 2012


Amb motiu de la publicació del llibre In the fields of gold Miquel Llonch ens presenta el seu treball fotogràfic Pels camps d’or, format per una sèrie de paisatges i retrats nocturns  realitzats als voltants de la nostra ciutat.



Com és habitual en els seus treballs, el projecte no parteix de cap idea premeditada, sinó més aviat d’una recerca guiada per l’instint i les emocions personals de l’autor. 


Miquel Llonch ens vol mostrar una visió íntima i poètica de la seva tribu i del lloc a què pertany.
                


Trobareu més informació a:  http://www.miquelllonch.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada