dimarts, 5 de febrer del 2013

Properes visites guiades, dissabtes 9 i 16 de febrer.


Dia:
 Dissabte 9 de febrer
Hora: 12h

Dia: Dissabte 16 de febrer
Hora: 19h

Punt de trobada: Sala Muncunill
Organitza: Ajuntament de Terrassa-Cultura-Arts Visuals
Activitat gratuïta
Confirmeu la vostra assistència a: apropartjcr@gmail.com


SALA MUNCUNILL

Antoni Llena. SOS: senyals de fum des d'un subsòl.

Del 26 de gener al 3 de març del 2013.




Antoni Llena. SOS: senyals de fum des d'un subsòl presenta principalment els dibuixos creats per l'artista barceloní durant el transcurs d'un mes, i que van ser realitzats a través d'un procés que portà a terme diàriament des del 2008. Es tracta d'un treball intencionadament rutinari mitjançant el qual Llena creà cada dia un o diversos dibuixos utilitzant materials plàstics sobre un suport de paper modest. Aquesta multitud d'obres, més de quatre mil a principis del 2012, configura una obra única.
 



L'exposició també presenta diverses peces creades per Llena als anys 60, que es mostren com a obra premonitòria d'aquest nou exercici de l'artista, així com un conjunt d'obres tridimensionals.

Trobareu més informació a: Antoni Llena. SOS: senyals des d'un subsòl.







ESPAIDOS 
(Sala Muncunill)

Terrassa Comissariat 2013 
FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer

 
L'exposició FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer, comissariada per Iván Mejía, forma part del projecte guanyador de la quarta convocatòria pública Terrassa Comissariat, que pren forma en la programació de l’EspaiDos durant el 2013.

El cicle d'exposicions vinculades a aquest comissariat presentarà projectes al voltant de la idea de com la crisi financera internacional s'accentua per esdevenir una mena de neocolonialisme financer. FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer proposa elaborar, des de diverses coordenades, una cartografia d'aquest neocolonialisme.

Juan José Martín Andrés
(Soria, 1978)
  • Huracán laissez faire / El miedo es el mensaje
    Del 2 de febrer al 10 de març del 2013
L'artista presenta dues obres a través de les quals, mitjançant l'anàlisi d'informació històrica i mediàtica sobre les crisis econòmiques mundials, proposa una reflexió sobre el poder d'influència i manipulació de les polítiques neoliberals i els mitjans de comunicació.


 


Trobareu més informació a: Juan José Martín Andrés


Javier Gascón
(Terrassa, 1972)
  • Manos arriba. Esto es un contrato.
    Del 2 de febrer del 2013 al 19 de gener del 2014
Documental realitzat pel Terrassenc Javier Gascón en el qual es recullen els abusos que ha comés la banca espanyola durant l'última dècada. El documental analitza els efectes desastrosos que han tingut per a milers de famílies i empreses en l'Estat espanyol l'adquisició de productes financers com per exemple els swap i els preferents. Aquest documental també exposa com la venda d'aquests productes financers d'alt risc han estat comercialitzats amb el consentiment dels organismes reguladors i la connivència o incompetència política.

Trobareu més informació a: Manos arriba. Esto es un contrato.



 CASA SOLER I PALET

L’Art és part... amb Anna Taratiel
Una artista. Dues escoles. Quatre-cents alumnes.
A cura de Sílvia Gonzàlez i Carmina Gaudes de CIS Art Lodgers

Del 19 de gener al 25 de febrer del 2013

 Aquesta exposició mostra la història d’un projecte ambiciós. Explica com una artista pot impactar en la vida de quatre-cents joves i també explica com aquests quatre-cents  joves poden impactar en la vida d’una artista.


L’Art és Part consisteix en promoure una activitat en la qual participen una artista i dues escoles amb l’objectiu de fer viure una experiència en què l’art i la creació són el mitjà per desenvolupar un projecte comú, i on les habilitats individuals es posen al servei del resultat final.
La primera experiència d’aquest projecte va tenir lloc durant el curs 2011-12 amb la col·laboració de l’artista Anna Taratiel, l’escola Nova Electra i l’INS Investigador Blanxart.



Trobareu més informació a: CIS art lodgers // Anna Taratiel
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada