dimarts, 16 d’abril del 2013

Propera visita guiada, dissabte 20 d'abril.

Dia: Dissabte 21 d'abril
Hora: 19h
Punt de trobada: Sala Muncunill
Organitza: Ajuntament de Terrassa-Cultura-Arts Visuals
Activitat gratuïta
Confirmeu la vostra assistència a: apropartjcr@gmail.com


SALA MUNCUNILL

25 anys de l'Institut Torre del Palau: 

un projecte educatiu singular i de ciutat
Del 15 de març al 28 d'abril del 2013.



 L'exposició pretén ensenyar al públic una mostra representativa de treballs fets a l'Institut Torre del Palau de Terrassa durant els 25 anys d’existència com a centre públic d'educació secundària. La seva trajectòria ha estat molt lligada a un projecte educatiu singular, amb peculiaritats que connecten amb les demandes de la societat actual: els esports, l'art, la tecnologia, les TIC, els idiomes, les ciències. L'objectiu final: educar les persones i preparar-les per al futur des del present.





ESPAIDOS 
(Sala Muncunill)

Terrassa Comissariat 2013 
FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer

 
L'exposició FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer, comissariada per Iván Mejía, forma part del projecte guanyador de la quarta convocatòria pública Terrassa Comissariat, que pren forma en la programació de l’EspaiDos durant el 2013.

El cicle d'exposicions vinculades a aquest comissariat presentarà projectes al voltant de la idea de com la crisi financera internacional s'accentua per esdevenir una mena de neocolonialisme financer. FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer proposa elaborar, des de diverses coordenades, una cartografia d'aquest neocolonialisme.

Cuesta/Sastre
(Barcelona, 1979 / Palma de Mallorca, 1986)
  • We are the new slaves
    Del 16 de març al 21 d'abril del 2013

Els artistes han articulat la frase We are the new slaves. Cada paraula està unida en funció d’induir la reflexió sobre l’esclavitud; però particularment sobre els nous protagonistes: nosaltres mateixos; i sobre les noves maneres. La frase no fa al·lusió a algú particularment, per bé que d’una manera o altra inquieta tothom. Els artistes han infiltrat la frase –més d’Althuser que no de Hegel– en diferents àmbits mitjançant cartells, tant en espais públics (en carrers o en manifestacions) com privats (fàbriques, oficines, sales d’estar); en latituds diferents (Berlín, Barcelona, Mèxic, Perú, etc.), però també per les xarxes socials. Així doncs, la frase es materialitza, es desmaterialitza, es digitalitza i té ubiqüitat, s’esdevé a diversos llocs a la vegada. La mostra a la sala d’exposició funciona com un “nus” que recull aquesta propagació.



Trobareu més informació a: Cuesta / Sastre


Javier Gascón
(Terrassa, 1972)
  • Manos arriba. Esto es un contrato.
    Del 2 de febrer del 2013 al 19 de gener del 2014
Documental realitzat pel Terrassenc Javier Gascón en el qual es recullen els abusos que ha comés la banca espanyola durant l'última dècada. El documental analitza els efectes desastrosos que han tingut per a milers de famílies i empreses en l'Estat espanyol l'adquisició de productes financers com per exemple els swap i els preferents. Aquest documental també exposa com la venda d'aquests productes financers d'alt risc han estat comercialitzats amb el consentiment dels organismes reguladors i la connivència o incompetència política.

Trobareu més informació a: Manos arriba. Esto es un contrato.





 CASA SOLER I PALET


Terra d'escudella
pintures de Radio Zurich

Del 6 al 29 d'abril del 2013
 






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada