dimarts, 14 de maig del 2013

Propera visita guiada, dissabte 18 de Maig

Dia: Dissabte 18 de Maig
Hora: 19h
Punt de trobada: Sala Muncunill
Organitza: Ajuntament de Terrassa-Cultura-Arts Visuals
Activitat gratuïta
Confirmeu la vostra assistència a: apropartjcr@gmail.com


SALA MUNCUNILL
A través del mirall, Joan Fontcuberta

a cura de Joan Fontcuberta i Ramon Paramon
Del 11 de Maig al 23 de Juny del 2013.

 
L’exposició indaga com la ubiqüitat dels aparells fotogràfics multiplica exponencialment les situacions que són registrades fotogràficament i la quantitat d’imatges efectuades. La fotografia, doncs, es desritualitza, ja no es reserva per als moments solemnes. Al contrari: la disponibilitat, la facilitat i l’oportunitat de fotografiar-ho tot empeny la foto digital a infiltrar-se en el temps i en l’esdeveniment d’allò quotidià als espais més privats.









ESPAIDOS 
(Sala Muncunill)

Terrassa Comissariat 2013 
FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer

 
L'exposició FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer, comissariada per Iván Mejía, forma part del projecte guanyador de la quarta convocatòria pública Terrassa Comissariat, que pren forma en la programació de l’EspaiDos durant el 2013.

El cicle d'exposicions vinculades a aquest comissariat presentarà projectes al voltant de la idea de com la crisi financera internacional s'accentua per esdevenir una mena de neocolonialisme financer. FINANCIAL CRIMES. Poètiques en l'era del colonialisme financer proposa elaborar, des de diverses coordenades, una cartografia d'aquest neocolonialisme.

Julie Rivera
(Càdiz, Espanya)
  • La arquitectura de la felicidad
    Del 28 d'abril al 2 de juny del 2013



La crisi economicofinancera ha materialitzat els seus impactes als territoris fortament urbanitzats i dominats pel capitalisme especulatiu i les bombolles immobiliàries; que fan de l’arquitectura una promesa de felicitat; certament, una promesa incomplerta. En La arquitectura de la felicidad, Julie Rivera hi incideix, alhora que analitza la ciutat com l’escenari que condiciona la conducta de qui l’habita, i l’homogeneïtat que es viu a les grans metròpolis condiciona les conductes, l’alimentació, els productes, etc. L’arquitectura queda com a estratègia de venda de molts altres productes associats a la idea de ciutat. Així mateix, fa visible la relació entre els nuclis urbans amb els espais comercials o de lleure, que es retroalimenten, agafant-se recursos els uns dels altres, en competència per dominar l’escenari delirant del consum.


Trobareu més informació a: Julie Rivera


Javier Gascón
(Terrassa, 1972)
  • Manos arriba. Esto es un contrato.
    Del 2 de febrer del 2013 al 19 de gener del 2014
Documental realitzat pel Terrassenc Javier Gascón en el qual es recullen els abusos que ha comés la banca espanyola durant l'última dècada. El documental analitza els efectes desastrosos que han tingut per a milers de famílies i empreses en l'Estat espanyol l'adquisició de productes financers com per exemple els swap i els preferents. Aquest documental també exposa com la venda d'aquests productes financers d'alt risc han estat comercialitzats amb el consentiment dels organismes reguladors i la connivència o incompetència política.

Trobareu més informació a: Manos arriba. Esto es un contrato.





 CASA SOLER I PALET


Format Domèstic
Associació d'artistes de Terrassa

Del 4 de maig al 2 de juny del 2013





El temps perdut, una mirada al passat

fotografia de Jordi Gual

Del 10 al 20 de maig del 2013






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada